The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki duman, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini karışmak veya muhtemel evetğu derece geciktirmektir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu yürekin, olanaklı olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

şahsi verilerin kanuna aykırı olarak mesleklenmesi sebebiyle bir hüsran görmesi halinde ziyanın giderilmesini istek etme.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. istanbul Yangın kapısı fiyatları Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar maslahatlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride mahsur kalabilir.

üste birbirinden yaratıcı layihamların ülke aldığı Doğtaş genç odası hulliyatmlarını da incelemeyi unutmayın.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı sıra otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı adına bina büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak karınkuruluşsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna ilgilı olarak daha adi olmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page